Agility

Koirakorjaamo

Agility on vauhdikas laji jossa koira saa monipuolisen liikunnan lisäksi myös aivotyötä

Alkeis- ja jatkokurssit

Alkeiskurssilla käydään läpi esteiden turvallinen suoritus – ja opetustapa sekä, että koira osaa esteiden lisäksi suorittaa pieniä radanpätkiä. Ohjaamisen perusteita käydään läpi heti alusta alkaen tavoitteena loogisesti ja sujuvasti radalla liikkuva ohjaaja koirineen. Alusta alkaen pyritään panostamaan panostamaan perusteelliseen opetukseen, joten ryhmäkoot pidetään pieninä.

Alkeiskurssilta on mahdollisuus jatkaa jatkokurssille, mikäli sopivan kokoinen ryhmä saadaan kokoon. Myös muualla alkeiskurssin suorittaneet voivat osallistua jatkokursseille. Jatkokurssilla jatketaan tiiviimpänä ryhmänä rata- ja ohjauskuvioiden harjoittelua sekä hiotaan yksittäisten esteiden suoritusvarmuutta

Etusija agilitykursseille on Koirakorjaamon entisillä asiakkailla. Kurssille osallistuvan koiran tulee olla terve ja normaalipainoinen, sekä koiran tulee kyetä toimimaan vapaana ilman hihnaa ja kaulapantaa.

Agilitykurssilaisilla on mahdollisuus käyttää kenttää itsenäiseen harjoitteluun.

 

10471207_707948295943683_2833932586202848236_o

Kaiken rotuiset – ja tasoiset koirat ovat tervetulleita agilitykoulutuksiin

Yksityisvalmennus

Yksityistunnit ovat omiaan muunmuassa niille, jotka haluavat oman seuransa treeniryhmän lisäksi yksilöllisempää agilitykoulutusta. Tunneille otetaan kaikentasoisia koirakoita, joko yksittäisiä tunteja kaipaavia tai säännölliseen valmennukseen tulevia.

Yksäritunnit ovat helppo kanava päästä kokeilemaan agilitya ennen lajia harrastavaan seuraan pyrkimistä sekä niille, jotka eivät seurojen treeniryhmiin mahdu.